Funderingar, iakttagelser och tankar. Om livet, barnen, kärleken, och en del väsentliga oväsentligheter. Just så.

måndag, mars 31, 2008

Ömsom sorg, ömsom Lassie

Disclaimer: detta inlägg har enbart relevans för hockeyidioter som moi.

Sorg: Jävla Linköping. Ses nästa säsong, vargvännerna!

Lassie: vår nya TV levererades idag. Av Ulf Rådbjär*! Vi måste nog spara kartongen för alltid, den har vidrörts av en legend. Fast lite konstigt var det att inse att han är en vanlig människa, med ett vanligt jobb.

*på hans namnbricka stavades namnet med ä, alltså stavar jag så.

Måste boosta

En vecka kvar.
En vecka.

Tillbaka till jobbet. In på nya tjänsten. Och jag börjar få lite fjärilar i magen.
Måste bibehålla känslan av att jag är bra.

Ska boosta lite på ytan genom en hård shoppingräd i veckan som kommer. För visst är det lättare att känna sig kompetent när garderoben är fylld med nyköpta businesskläder? Image is everything, som bekant.

Insidan boostades häromdagen när jag blev uppringd av en headhunter. Faktiskt tredje huvudjägaren på ett år. Tackade nej till de två första (höggravid när ettan ringde och nyförlöst vid tvåan), men nu är det dags att hoppa på tåget.
Vet inte vad som kommer ur det, men känner att jag vill göra mig synlig och kolla mitt marknadsväde.
För jag är ju bra.

onsdag, mars 19, 2008

Back in business!

Åter i Sverige sedan imorse.
Omtumlade kom vi ut från Arlanda och såg: snö! Ur munnarna kom rök och luften kändes sval långt ner i lungorna. Ytterst märkligt.

Vi har haft det genomljuvligt och upplevt så mycket. Småttorna har gjort enorma framsteg och jag kommer alltid, alltid vara tacksam för alla minnen de här veckorna placerat i mitt hjärta.

Jag har inte haft möjlighet att följa era öden och äventyr de här veckorna, men jag har förstått att det har hänt mycket, både gott och ont. Ska sätta mig in i era historier så snart jag hinner. Vill vara uppdaterad och kunna ge stöd där så behövs eller bara heja på och bekräfta.

Och jo, jag tror bestämt jag kommer på bloggträffen!