Funderingar, iakttagelser och tankar. Om livet, barnen, kärleken, och en del väsentliga oväsentligheter. Just så.

onsdag, oktober 14, 2009

Dagens kombo: spikmatta och menskopp -uppdaterad!

Japp, på inköpslistan finns nu ovanstående produkter.
Men mamma mia, vilken djungel...
Dyrast = bäst?
Flest spikar vinner?
Storlek på kopp?
Vad säger ni, hängivna spik och/eller kopp-användare?

Uppdatering:
Fakirbrudar, upplys en novis - är det någon skillnad på grön & orange shakti? Eller handlar det bara om möbelmatchning?

7 kommentarer:

lillawi sa...

Jag har både menskopp och matta.

Har dock bara använt den ena, shaktimattan. Bra! Koppen däremot verkar ju som en strålande idé men ändå lite småläskig, inte vågat prova än.

lw

Tingeling sa...

Jag är en hängiven mattanhängare. Jag har den orange-färgade Shaktimattan och försöker köra en omgång så ofta det går. Älskar det.
Kopp har jag funderat på, men låtit bli eftersom jag har så sparsam mens och på nåt sätt inte kunnat relatera helt till koppen.

Maja Gräddnos sa...

Jag har den gröna shaktimattan och den är välanvänd. Jag lägger den i sängen och somnar på den flera gånger i veckan faktiskt. Antingen på rygg eller på mage. Dock, efter ungefär ett halvårs idogt användare så skulle jag gärna liksom gradera upp till längre spikar. Kanske den modell som heter Spikmattan passar när man har vant sig vid vanliga Shakti.

Kram från Gräddnos-Fakiren!

lillawi sa...

Grön och orange ska väl vara samma. Sen finns det nån blå som kallas Shakti light. Fråga mig inte varför, färre piggar?

lw

Uniflora sa...

Jag har kopp - en ladycup. Hade en diva cup förut, men den var för hård och/eller för stor. Ladycupen är suverän! Man kan ha den inne upp till 12 timmar och det är jätteskönt - särskilt om man är ute i skogen eller iväg nånstans där toalett är mindre vanlig. :)

Har en låne-spikmatta också. En Cura-comp. Tydligen har den fått "bäst-i-test". Den är dock väldigt spikig och gör ont innan man vant sig. http://www.spikmattan.com/?gclid=CL2hoNvpv50CFcsz3god-XuKlA

Kram fining!

e sa...

Jag frågade om skillnaden på grön och orange när jag köpte min. Man blir tydligen lugn av den gröna och pigg av den orangea. Det har inte något med antal spikar eller placering av dem att göra (som jag trodde) utan själva färgen. Hur det går till när man de facto ligger på rygg på mattan och inte ser färgen kunde inte expediten förklara... Mao är mitt tips att man ska ta den färg man tycker är finast.

tisalen sa...

Spikmatta:

Egentligen skulle du kunna få köpa min...ornage shaktimatta som jag kankse använt 5 ggr. Jag blir tyvärr spattig i hela kroppen när jag ligger på den...så på mig var det bortkastade pengar.

Menskopp: Jag har divacup. Jag följde rekomnedationerna när jag köpte den och tog en divacup för kvinnor över 30 som fött barn...men A komm ju genom luckan på magen och den var för stor...men det gjprde inget för jag fick en ny i en mindre modell gratis...den ÄLSKAR jag. Få se nu när mensen kommer igång om jag måste byta upp mig en storlek eller inte.