Funderingar, iakttagelser och tankar. Om livet, barnen, kärleken, och en del väsentliga oväsentligheter. Just så.

tisdag, mars 27, 2007

Från östfronten mycket nytt...

Blir ett spretigt inlägg.... läkarbesök, ul och ännu ett omtumlande besked.

Iom dagens läkarbesök är det iaf bestämt. Jag slutar jobba om en vecka. Onsdag nästa vecka är min sista dag. Känns skönt och sorgligt på samma gång. Skönt, för jag orkar verkligen inte mer nu. Sorgligt, för jag hade verkligen en realistisk plan och jag ville få fler saker i mål. Men det finns viktigare saker i livet än bonus och cred från chefen, I guess....
Nu är det så och det är ok.

UL en timme senare visade två piggelina krabater som skuttade runt utan att ta hänsyn till bm's tappra mätförsök. Lustigt nog kände jag inte mycket av allt skuttande? Den ena lite större än snittbebisen, den andra en bit mindre. "Lillis" är inom normalspannet (bm fick oss att lova att vi inte skulle oroa oss), men de vill göra en extra koll om två veckor för att se
att den växer i sin takt. Lite oroande såklart, men jag har bestämt mig för att lyssna på bm's ord och försöka inte tänka för mycket på det.

Och nej, inte en aning om vad det är för sort(er). Jag kunde ju knappt skilja mellan huvud och mage, än mindre se några mindre detaljer. Så huruvida storasyster får sin flickbebis eller inte är ännu höljt i dunkel.

Och beskedet? Nu är det bekräftat. Vännen har fått återfall på sin cancer. Sedan jag skrev om det sist har vi pendlat mellan himmel och helvete. Hon hade troligtvis återfall, blev till magnetröntgen visade ingenting, blev igår till det finns snabbväxande celler. Skit. På torsdag får hon mer information om exakt vad de sett och vad som blir nästa steg. Men där finns nåt.
Det skulle det ju inte göra!!
Med ens försvann lite av vårsolens glans.

3 kommentarer:

lillasysteryster sa...

Mysig med UL! Till och med jag tycker det är ofantligt spännande att få veta vilka som döljer sig därinne, är det två av samma kön eller en av varje? Spännande, spännande!!!

Skönt att du slutar jobba. Du behöver vila och fokusera på det som komma skall :-)

Anna-Bell sa...

Åh vad spännande med ultraljud!Minns hur magiskt det var att se hur Prinsen for runt där inne.

Sorgligt att din vän har fått tråkigt besked. Hoppas att allt kommer att gå vägen!

Anna-Bell

Camillas lockar sa...

Skönt att du slutar jobba. Det kommer att bli bra! Spännande med UL:et, det är speciellt att få se dem därinne :-)

Verkligen trist med cancerbeskedet. Livet är så pissigt ibland. Snacka om kontraster med liv och död :-(