Funderingar, iakttagelser och tankar. Om livet, barnen, kärleken, och en del väsentliga oväsentligheter. Just så.

torsdag, april 26, 2007

Småsötingar

UL igen imorse, för vilken gång i ordningen vet jag inte....
Vi är nu officiellt inne i varannanveckassvängen, eftersom de vill följa tillväxten på "lillis" så att h*n inte sackar efter. So far ser det bra ut. Lillis är liten, men inte farligt liten, men följer sin kurva skapligt. Dessutom lever de ju rövare så man undrar om de letar alternativa utgångar?

Förstår fö inte hur folk hinner jobba under slutfasen av graviditeten? Jag gör inte annat än springer (haha, I wish...) på besök hos läkare, BM, UL-mottagning och däremellan försöker jag vila... Utöver det har jag ambitionen att planera för storasysters 4årskalas nästa helg och kanske, eventuellt, ordna lite inför ankomsten.

Apropå det, hur ska man lyckas undvika att klä P&P i likadana kläder? Visserligen har flera av de stora kedjorna börjat med ministl (40-45), men de har ju så få plagg... Hittills har jag lyckats hitta två helvita och två elefantmönstrade bodys and that's it. Dag 1 får Piff den mönstrade och dag 2 fr Puff den. Eller?

Dagens I-lands, I know...

2 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Jag tyckte att jag också rände till MVC hela tiden :-) Och jag bar ändå "bara" på en bebis, det är väl ett antal fler kollar för dig med tvillingar. Klurigt det där med kläderna. Hmm. Men det kan kanske vara lika när de ändå är så pyttesmå? Olika mössor bara eller nåt?

Frida sa...

Åh! Jag väntar oxå tvillingar i juni! Mycket spring hos MVC och läkare blir det!