Funderingar, iakttagelser och tankar. Om livet, barnen, kärleken, och en del väsentliga oväsentligheter. Just så.

torsdag, april 03, 2008

Idag stör jag mig på, del 237

*att kvällstidningarna alltid ska basunera ut "så dog XX" alt "XXs sista timmar" när någon kändis avlidit. Varför skulle det vara intressant? Glömmer man inte (som vanligt) att det faktiskt är en människa som är död? En människa som sörjs? Respekt, anyone?

*att storleken på storlekar skiljer sig mellan olika plagg. OK om det fanns någon logik, någon konsekvens, som att Top Shops 38:or alltid var mindre än Zaras, men när 38:or inom samma märke skiljer sig i storlek, då har det gått för långt! Hallå, StorleksOmbudsmannen?

*folk som inte har med sig jämna pengar när de kommer hem till mig för att köpa en blockad möbel. Komma 45 min för sent, vifta med en femhundring och förvänta sig växel (priset satt till 250). Stanna på macken och knäcka sedeln? Idé?

*att jag är en så'n jädra velpotta map amningen. Hur svårt ska det vara att fatta ett aktivt beslut? Sluta eller fortsätta. Inte svårare än så.

*att jag inte har godis hemma.

3 kommentarer:

Frida sa...

jag velar också med amningen. vissa dagar blir det inget alls, men så när tvvå tjejer varken vill vara vakna eller somna om kl 05 ens efter en flaska välling så åker tuttarna fram för lite mys...

Anna sa...

Får man inte vara amningsvelpotta? It´s my middle name jue!
Men numera får My bara en minislurk som kvällsmys innan hon somnar. Det ska bytas ut mot en liten saga snart, har jag tänkt. Men det är ju så himlade mysigt, det kan inte hjälpas.

Åsa sa...

Idag stör jag mig på:
*idioter som inte kan ta ansvar för sitt eget agerande. Kram