Funderingar, iakttagelser och tankar. Om livet, barnen, kärleken, och en del väsentliga oväsentligheter. Just så.

torsdag, januari 04, 2007

Snart slinter tungan...

Vi har kommit överens om att inte berätta om tvillingarna förrän efter UL (familjen och min allra bästa tjejbubbla* vet, men jobb och övriga vänner får vänta).

Men jag håller ju på att försäga mig hela tiden! På nyår kommenterades at min mage var rejält större än kompisens, trots att vi är beräknade ung samtidigt. Vad höll jag på att svara? Såklart nå't om tvillingar. Pratade med en kollega igår om hur vi planerar föräldraledigheten och fick bita mig i tungan när jag var på väg att säga "de kommer att börja på dagis i januari 2009**". Fikade med väninnorna igårkväll och höll återigen på att försäga mig. Det händer gång på gång på gång.

För tusan, jag har ju tusenmiljonersgånger tystnadsplikt på jobbet och har aldrig några problem med att hålla inne med information, varför är just detta så svårt?

Kanske för att detta är stort, omtumlande och rätt galet?!

*underbara tjejer som jag träffade via aff för fyra år se'n och som är en egen liten "bubbla". Inga kopplingar till andra kompisar eller makar eller så.
**btw, hur galet lter inte det? Januari 2009???

3 kommentarer:

Arletta sa...

Hehe...det kan inte vara lätt att hålla tungan rätt i mun. Men vad glassigt att vara hemma till januari 2009! 2009! Lite avis är jag allt. =)

Tingeling sa...

ÅÅ, vad svårt!! Jag hade knappast kunna hålla tyst, tror jag.
Jag är oxå avis, till max!!! :)
Men glad för din skull, förstås!!

Camilla sa...

Förstår att det är tufft! Måste vara värre absolut, än att "bara" vänta på att berätta att man är gravid!