Funderingar, iakttagelser och tankar. Om livet, barnen, kärleken, och en del väsentliga oväsentligheter. Just så.

måndag, maj 07, 2007

Delmål avklarat!

Så, nu är kalasen avklarade. Idag ska jag bara viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiila. Soffan och fjärrkontrollen, here I come!
Kalasen var iaf klart lyckade, båda två -det enda problemet är var 17 vi ska göra av alla nya saker som "invaderat" vårt hem :-) Rensade iofs bort en IKEAsäck med prylar innan, så lite har det lättat i hyllorna (tusen tack för pepp och toppentipset om sopskyffelknepet!!).

Delmålet "ingen förlossning innan storasyster firats" får därmed anses som avklarat! Grymt skönt. Även om det är 5 veckor kvar, så vet man ju inte med tvillingar och fasan hade verkligen varit att dotterns firande skulle gå om intet pga bebisleverans. Det känns som att i år av alla år behövde hon få ha sina dagar i rampljuset. Snart nog får hon dela uppmärksamheten med två småhuliganer.

Drömmen nu vore att få vila ut ett par dagar, få gå på tjejträffen på torsdag och se'n en lagom lätt förlossning framemot helgen! Även om jag hela tiden får höra att jag "är så vackert gravid", "är så smidig", "ser så pigg ut" så kan jag lova att det inte är så det känns. Otymplig, trött och emellanåt tämligen less är närmare sanningen.

Fast vid närmare eftertanke så behöver garaget röjas (så vi kommer åt bebiskläderna och får in vagnen) och det har maken på listan för nästa helg. Men i början av nästa vecka, kan jag be att få en "sompåfilm"-förlossning* då?

*ni vet: fyra lätta "ååååh" och sen har den välsminkade, välfriserade mamman ett rent och fint litet knyte i famnen.

4 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Det drar ihop sig! Fyndigt, va ;-} Håller tummarna för att allt går som du önskar nu i planeringsväg.

lillasysteryster sa...

Oj,oj... nu är det nära! Jag ska absolut hålla tummarna för att förlossningen blir lätt och enkel! Ungefär som för Phoebe i Vänner när hon föddes trillingarna :-D

Arletta sa...

Är det bara 5 veckor kvar?! Jisses!

Kapybaran sa...

camilla: *asg* otroligt fyndigt! yack för tummar!

lillasysteryster: en Phoebeförlossning -ja tack! :-)

arletta: visst är det märkligt?! mitt uppe i det tar det evigheter, men tittar man bakåt så har det svischat fram.