Funderingar, iakttagelser och tankar. Om livet, barnen, kärleken, och en del väsentliga oväsentligheter. Just så.

onsdag, maj 09, 2007

Seg förmiddag, hektisk eftermiddag

Idag leker jag "görsålitedukan" hela förmiddagen.
Efter lunch blir det desto mer action. först kommer vännen hit och fikar på väg till sin behandling. Se'n ska jag på ultraljudsundersökning av mina bröst*. Undersökningen råkar vara på samma sjukhus som våra vänner befinner sig på med sin lille kille, så jag ska få fika med dem innan!
Ska bli jättekul att få träffa dem och se bilder på mirakelgossen. Just nu verkar allt gå bra, men det är klart att det fortfarande finns risker.
Lär vara tämligen slut ikväll, men det får det vara värt. Två av tre aktiviteter idag är ju faktiskt superkul! Och den tredje är nyttig.


*As strange as it sounds, men jag ingår i en studie om bröstcancer där man försöker utröna vilken metod som är mest effektiv för att tidigt hitta tumörer. Det innebär för mig att jag kallas till ultraljud, mammografi och läkarundersökning varje år. Jordens chans, eftersom jag är för ung för att kallas till regelbundna kontroller, men också lite nervöst eftersom det ju faktiskt kan leda till att de hittar något.

3 kommentarer:

Frida sa...

hoppas du får en bra dag och inte blir ALLT för trött av allt flängande i eftermiddag!

Tingeling sa...

Hoppas också du hade en fin dag!

Ditt inlägg i min blogg gav mig lite hopp, tack för det! Du skrev att de två äggen ni fick tillbaka inte var av toppkvalitét, minns du cellstadiet på dem efter hur många dagars odling? *nyfiken förstås och läser in mig på allt jag kan*

Vill ju hoppas och sådana som DU ger hopp! Kram.

Kapybaran sa...

Frida: det var toppen alltihop och jag var sådär lagom mör efteråt :-)

Tingeling: jag fick tillbaka äggen efter två dygn, men vet faktiskt ingenting om cellstadiet (antar att du menar hur mkt de hunnit dela sig). Tyvärr. Men uppenbarligen var de tillräckligt bra *ler* Hoppas för dig!