Funderingar, iakttagelser och tankar. Om livet, barnen, kärleken, och en del väsentliga oväsentligheter. Just så.

lördag, december 09, 2006

SÅ arg!!!

Såhär får det bara inte vara.
Blir så arg.

Som jag skrev i kommentaren:

Att sparka på folk som ligger, det gör man bara inte.
Att dessutom med klacken mosa ner salt i de öppna sår man orsakat, nej för sånt finns inte ord...

3 kommentarer:

Amira sa...

Finns ett: Perkele.

Men ja. Detta är kanske inte min sak att kommentera här, men jag bor i det landet, ert östra grannland där detta händer, så på sätt och vis berör det också mig, detta plus endel andra konstiga saker som kommer att kanske ske nu när nya lagen om assisterad befruktning går i kraft. Vår debatt kring lagen har varit fokuserad på homosexuellas och ensamståendes rätt att få göra assisterad befruktning, så nu verkar det finna sen del praktiska detaljer som glömts bort eller inte nått över nyhetströskeln. Men jag håller med: Det är underligt att paret själv inte får avgöra hur många försök de vill och kan ta itu med, utan att det liksom dikteras ovanifrån. Det att privata försök skulle leda till att de kommunala försöken "dras av" har jag själv inte råkat ut för. Men det existerar flera former av kliniker verkar det som. Vår är inte kommunal men berättigar till stöd från FPA till en viss procent ändå. Och ingen har där någonsin påpelat något om vårt privata försök då i början.

Tingeling sa...

Tack för att du stöder oss. Piss-samhälle! Jag är helt rådlös för tillfället..

Kapybaran sa...

Amira: just att man inte får all information på bordet innan man fattar ett så viktigt beslut. Ofattbart. Som om det inte vore nog tungt ändå i den här karusellen.

Tingeling: hoppas du inte tog illa upp för länkningen, jag blev bara så arg... Förstår om ni lever i ingenmansland nu. KRAM!!